puppies

 

 

Indien u geïnteresseerd bent in een pup van onze kennel kunt u zich inschrijven op een reserveringslijst, dit gebeurt in de volgorde van aanmelden.
Zodra de pups zijn geboren stellen we iedereen daarvan op de hoogte. Tot de pups 3 weken oud zijn mogen alleen wijzelf bij de pups en indien noodzakelijk de dierenarts. Dit in verband met rust voor de moeder en pups, en om infecties te voorkomen. Vanaf de 4de week mag u zo vaak komen kijken als u wenst, dit wel altijd op afspraak zodat we voor iedereen rustig de tijd kunnen nemen. U weet dan nog niet welke pup u krijgt maar kunt zich wel een indruk van het nest vormen.
Tevens vragen we zodra de pups 3 weken oud zijn een voorschot, alleen op deze manier kunnen we de serieuze liefhebber van de niet serieuze liefhebber onderscheiden. Vanaf de 8-9 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. Het ophalen van de pup gaat op volgorde van waarop men op de lijst staat. De pups worden dan ook vaak pas uitgezocht.

Al onze honden zijn afkomstig van goede en gezonde bloedlijnen, Zijn allen HD ( heupdysplasie ) geröntgend volgens de FCI normen, Hebben alle in Nederland verplichte testen ondergaan o.a. de Maatschappelijk Aanvaardbare Gedragstest en zijn beide BEAR-getest.
Al onze pups worden verkocht met volledige garantie van 12 maanden op aangeboren afwijkingen ! Zijn BEAR-getest In bezit van Nederlandse FCI Stamboom Gechipt door de Raad van Beheer Elke pup is door de dierenarts onderzocht, heeft een gezondheidsverklaring en een europees dierenpaspoort. De pups worden 3 x ontwormd en krijgen hun inentingen. De pups worden bij ons in huis geboren, en worden veel gesocialiseerd met kinderen en andere dieren zodat ze bij hun vertrek goed gesocialiseerd zijn !

Mocht U besluiten om bij ons een pup te nemen, vinden wij het ook onze plicht om ten alle tijden voor U en de hond klaar te staan !!!
Wij bieden U dan ook alle hulp en informatie, die nodig mocht zijn.
Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek aan onze kennel kunt U altijd contact met ons opnemen.