Met pensioen

Evita

Evita is inmiddels 7 jaar oud en heeft het dubbel en dwars verdiend om van haar pensioen te gaan genieten !!!
Evita is sinds April 2012 met pensioen gegaan. Ze heeft ons 4 schitterende nesten gegeven met telkens meer dan 10 pups.

Ook heeft ze een aantal titels op haar naam staan o.a.

Nederlands Jeugdkampioen, Luxemburgs Jeugdkampioen, Nederlands Kampioen

Evita zal niet uitgeplaatst worden maar zal haar pensioen doorbrengen bij ons in de kennel. Een geweldige hond met een super lief karakter !!!

Bedankt Evita, en geniet ervan !!

   

Culebra De Doña Arcelia

Culebra is in het jaar 2003 geboren en is inmiddels 9 jaar oud. Zij verblijft samen met een reu van ons genaamd Darko in Emmen bij Barry en Yvonne.

Culebra is sinds April 2007 met pensioen gegaan. Ze heeft ons 2 schitterende nesten gegeven, waaruit wij o.a. Lectra hebben gehouden, schitterende bloedlijn waarmee we heel blij zijn !

Culebra is een hond met een heel zacht karakter, behalve als het om katten gaat... Hele lieve aanhankelijke hond, die enorm van spelen en rennen houdt, bij Barry en Yvonne heeft ze daar de ruimte voor en mag daar van haar oude dag genieten.

   

Encarnita / Loca

Encarnita / Loca is is inmiddels 7 jaar oud en is zij is één van onze hoogtepunten geweest. Danzij Encarnita hebben wij in Poznan de 2e plaats behaald op de Wereldtentoonstelling. 150 Dogo's uit de gehele wereld deden daar mee, alles met gecoupeerde oren, behalve onze Encarnita. Het komt niet vaak voor dat een hond met lange oren op een wereldtentoonstelling wordt geplaatst maar zij wel ! Dik tevreden waren we, het was een moment om nooit te vergeten !

Tevens heeft zij meerdere titels op haar naam staan o.a.

Nederlands Jeugdkampioen 2008, Nederlands Kampioen 2009, Bundessieger 2008

Encarnita is sinds Januari 2011 met pensioen gegaan,nadat ze ons 3 schittrende nesten heeft gegeven. Nu verblijft nu bij Irenka en Michel uit Oosterhout.
En in 2012 hebben Michel en Irenka er een nieuw huisgenootje voor Encarnita bijgenomen van onze kennel genaamd : " Bink"

Encarnita kan na veel shows lopen en hard werken van haar pensioen gaan genieten ! Bedankt !!!

   

Caira

Caira is geboren in het jaar 2000 en één van de eerste honden waarmee we opgestart zijn, een dame op leeftijd dus..

Caira is sinds enkele jaren al met pensioen, en is niet uitgeplaatst maar verblijft bij ons in de kennel. Ze heeft ons 2 schitterende nesten gegeven, 1 nestje van 16 pups en 1 nestje van 5 pups.

Een super lieve hond vooral voor kinderen, geweldig ook om te zien hoe ze hiermee omgaat ! Tevens was ze in haar jonge jaren wel erg temperamentvol... Een dame die voor de duivel niet bang was ( en nog steeds niet ). Inmiddels is ze een stuk rustiger geworden dus tijd voor pensioen.

Een geweldige hond die het verdient heeft om te gaan relaxen !!